HEJ IGEN!

Hallååå där! 
 
Nu har verkligen bloggandet legat på is ett tag. Och det ska det bli ändring på idag! Nu de senaste veckorna (sedan vi repade en halv söndag ungefär) så har vi allra mest finslipat koreografi. Det är massamassamassa att lära sig nu verkligen. Någonstans i mitten av allt slit hade vi ett stort genomdrag med allt vi gjort, vilket faktiskt gick helt okej. Vissa saker sitter, andra saker sitter verkligen inte. 
PLUS att vi nu lagt hela rättegången (med extremt många roliga twistar) och börjat lägga lite av slutnumret. 
Dessutom hade vi vår första kostymprovning i måndags. Jag själv var sjuk då, men jag snappade upp att det hade varit minst sagt intressant. Det ska bli bra, våra bildare är ju fantastiska. 
 
Just nu är vi verkligen inne i en period då det känns som att vi inte kan säga något utan att spoila allt som händer. Ni kommer tacka oss senare. Till exempel kanske vi inte ska lägga ut bilder från kostymprövningen. Det är ju mycket roligare om ni får en stor överraskning när ni ser allt! 
 
Juste. Nu efter jul så kommer vi i princip bara jobba koreografi en månad, vilket ska bli toppenkul eftersom det är MYCKET koreografi. Skönt att finslipa allting. Det är nämligen så att vår regissör också regisserar Möhippan som har premiär på Tibble Teater 16e februari. Så nu är de inne i en intensivperiod som hon måste fokusera på. Men då kan vi fokusera på dansen och sången ett tag, så vi klagar inte! FÖRRESTEN- all info om hur ni kan boka biljetter finns här (klick). Mösexan kan ni självfallet inte missa!!! 
 
GLADA NYHETER! Efter jul hälsar vi även Tibbles musikaltvåor hjärtligt välkomna till oss. De ska nämligen hjälpa oss att fylla ut stora ensemblenummer och stämmor. Det kommer självklart bli awesome och vi är supertaggade! Så efter jul kommer allt köras igång igen, och då hoppas vi alla är friska, krya, pigga och framför allt redo att ta i nya tag. 
 
 
 
/Emma
 

En Halv Söndag Ungefär

Tjosan!
 
Igår (Söndag) fick de flesta av oss släpa oss upp ur sängarna och åka till skolan - tiiiiiiidigt. Varför? Extrarep!
Man kan lätt tro att det är drygt, men då har man inte varit med på våra asroliga rep. Dessutom var det väldigt givande, eftersom vi la form på flera scener som vi inte dittills jobbat med.
 
Vi har också (äntligen!) börjat med mitt (Izabellas) favoritnummer, som är helt klockrent och det förmodligen roligaste i hela musikalen. Nästan alla är med på scen, de befinner sig i en rättssal och ett fullkomligt urknasigt scenario utspelar sig. Jag vill inte avslöja mer men det är ett smart, skruvat nummer med en jäkligt skön twist.
 
Förutom att jobba med det numret la vi också små textscener här och var, och även om mycket av musikalen består av musik, dans och show så är textdelarna väldigt viktiga för att djupare förstå karaktärerna och storyn. Vissa saker passar att framföras i musik, andra saker gör det inte! :)
 
En annan rolig sak är att våra kära bildelever har börjat med kostym och scenografi till vår produktion, och det verkar bli hur bra som helst. Fram tills nyligen har de jobbat med våra teatrares produktion Mösexan, som spelas i Januari. Kolla in deras blogg HÄR
 
Kramar och kärlek och snö!
 
/Izabella
 
 

RSS 2.0