En Halv Söndag Ungefär

Tjosan!
 
Igår (Söndag) fick de flesta av oss släpa oss upp ur sängarna och åka till skolan - tiiiiiiidigt. Varför? Extrarep!
Man kan lätt tro att det är drygt, men då har man inte varit med på våra asroliga rep. Dessutom var det väldigt givande, eftersom vi la form på flera scener som vi inte dittills jobbat med.
 
Vi har också (äntligen!) börjat med mitt (Izabellas) favoritnummer, som är helt klockrent och det förmodligen roligaste i hela musikalen. Nästan alla är med på scen, de befinner sig i en rättssal och ett fullkomligt urknasigt scenario utspelar sig. Jag vill inte avslöja mer men det är ett smart, skruvat nummer med en jäkligt skön twist.
 
Förutom att jobba med det numret la vi också små textscener här och var, och även om mycket av musikalen består av musik, dans och show så är textdelarna väldigt viktiga för att djupare förstå karaktärerna och storyn. Vissa saker passar att framföras i musik, andra saker gör det inte! :)
 
En annan rolig sak är att våra kära bildelever har börjat med kostym och scenografi till vår produktion, och det verkar bli hur bra som helst. Fram tills nyligen har de jobbat med våra teatrares produktion Mösexan, som spelas i Januari. Kolla in deras blogg HÄR
 
Kramar och kärlek och snö!
 
/Izabella
 
 

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0