Premiär avklarad!

 
 
Fysjutton vilken FANTASTISKT premiär vi hade! Vi hade alla väldigt roligt, och vilken energi vi kunde leverera. Stort tack till alla som var och kollade på oss och gav oss så mycket kärlek innan, under och efter föreställning. Ni är bäst! 
 
Nu taggar vi 8 föreställningar till! 
Vi ses väl på Tibble Teater?! 
 
 
 
 
 
(Foto: Karolina Hagerman) 
 
 
 

Söndag - 5 dagar kvar!

 
Tiden går verkligen fort när man har roligt, nu är det nämligen bara 4 dagar kvar tills smygpremiär och 5 dagar till den riktiga premiären! 
Vi tragglar på som vanligt, och alla är nog minst sagt lite trötta i huvudet. Hela helgen har spenderats på teatern och många börjar bli sjuka och förkylda så vi får alla dela med oss av våra bästa huskurer! Vi börjar hur som helst bli mer och mer samspelta med varandra och med orkestern, vilket är superkul, men imorgon är vi supervärda en sovmorgon.
 
Från och med imorgon kommer vi vara fullt fixade i hår och smink och vi kommer köra på föreställningstid, dvs 19.30, för att få in alla rutiner. Dessutom kommer föreställningen börja fotograferas imorgon! Pepp! 
Det här är verkligen det roligaste en kan göra, vill aldrig sluta! 
 
VI har verkligen tagit "flytta in på teatern" på största allvar. Vi har med oss filtar, madrasser, kaffe te, och en loge är till och med pimpad med ljusslingor! Supermysigt! 
 
 
Och idag var det riktigt soligt och skönt, så vi beslutade oss för att äta vår lunch utomhus (faktiskt första för i år för min del!). Det är lä precis på altanen utanför teatern, så en får ju passa på! Nu hoppas vi dock att våren ska stanna så vi får njuta av fler av dessa stunder.
 
Kramar och kärlek! 
Emma
 
 
 

Intensivt värre

Helloj!
 
Att man ens hittar tid att blogga är ett under med tanke på hur mycket vi har haft för oss de senaste 2 veckorna. Det är verkligen galet, men underbart. Vi har flyttat in i teatern helt enkelt! Dagarna flyter ihop och tiden går liksom snabbt och långsamt på samma gång, man kan inte annat än att ta en dag i taget (en minut i taget?).
 
I veckan har vi repat med orkestern för första gången, och de är fantastiska. Snacka om energipåslag när man hör hur jäkla proffsigt det låter! Dock är inte allt lätt som en plätt; att repa med orkester på scen för första gången är som att börja om från början. Det är ett jäkligt svårt material med musik även under dialoger, och vi som är på scen måste lyssna stenhårt och vara i rätt tajming hela tiden. Utmaningar är kul såklart, men första kvällen vi körde var ganska frusterande. Sedan började det falla på plats dagen efter, och nu tvivlar jag inte alls på att det kommer bli en toppenföreställning!
 
Idag (fredag, en vecka innan officiell premiär), har vi repat andra akten på scen och knölat och trixat för att få ihop det med musiken från orkestern. Nu har även det mesta ljuset kommit upp och det är FANTASTISKT! Jag bara gapade när jag såg det, skulle allvarligt talat kunna sitta och titta på det i timmar. Mer spoilers än så tänker jag inte skriva här, sådeså!
 
 
 
Halva orkestern ungefär. De trängs bakom scen, gud vet hur de får plats med alla notställ och grunkor...
 
 
Kramar och kärlek!
Izabella

10 dagar kvar!!!!

Vi kommer närmre och närmre premiären, och det känns jättekul! Nu går vi in i intensivrepsperiod, dvs, vi kommer repa varje dag fram tills premiären. 
Igår fotades vi av Karolina Hagerman till vårt program, det var alltså första gången vi var helt stylade till våra karaktärer. Alla var superfina!
 
I helgen har vi också repat och vi är i princip klara med hela föreställningen. Vi har fått ändra en hel del nu när scenografin har kommit in, men den är sååå fin så vi är bara glada! Nu ska all rekvisita in bara, och allt ljus ska fixas men vi ligger fint i tid. Och idag kommer vi för första gången få repa med orkestern, det är självklart lite pirrigt med också väldigt roligt såklart. 
 
 
 
 
 
 
Woopidoop! 
 
OM NI INTE HAR BOKAT ERA BILJETTER ÄN SÅ GÖR DET NU! länk här. 
 
/Emma
 

20 dagar kvar!!!

 
Okej. Tänkte berätta lite om vad som händer nu. Det är i skrivande stund exakt 20 dagar kvar till premiär och jag tror att jag talar för alla när jag säger att musikalen tar upp 99% av alla tankar. Det är mycket som snurrar runt i huvudet. Vi är nog alla nervösa, men samtidigt så oerhört peppade!!
 
Allt börjar nu falla på plats hur som helst, vilket är ofattbart skönt. Nu ska bara allt sitta, övergångar ska sättas och scenografin ska upp. Vilket faktiskt händer på MÅNDAG! Den kommer vara mycket kraftfull och funktionell, är så stolt över våra bildare AKA scenografer/maskörer. (På bilden nedan så presenterar de scenografin för oss!)
 
Vi har även affischerat och delat ut en hel del flyers. Om ni fått en flyer i brevlådan med ett personligt meddelande så måste ni komma. Det tog mig nämligen ca 4 timmar att skriva alla dessa hälsningar till er <3. 
 
 
 
OCH VÄNNER. Kostym och mask börjar även också ta form (återigen, scenograferna och maskörerna. <3). En del av oss har lärt oss att rulla hår så allt ska gå så smidigt som möjligt när det är dags! 
 
 
Åh vad jag älskar den här processen. Allt blir verkligen helhjärtat. Ensemblen växer sig starkare, och vi jobbar så hårt för att ni ska få en underbar och oförglömlig upplevelse. 
 
 
 
 
Och nu ska jag försöka utlova mer bloggning och mer bilder!
(Följ legallyblondetibble på instagram för fler bilder) 
 
BOKA ERA BILJETTER HÄR: http://simplesignup.se/event/37499-legally-blond-the-musical
 
Vi ses den 28 mars! 
/Emma
 
 
 

RSS 2.0