Intensivt värre

Helloj!
 
Att man ens hittar tid att blogga är ett under med tanke på hur mycket vi har haft för oss de senaste 2 veckorna. Det är verkligen galet, men underbart. Vi har flyttat in i teatern helt enkelt! Dagarna flyter ihop och tiden går liksom snabbt och långsamt på samma gång, man kan inte annat än att ta en dag i taget (en minut i taget?).
 
I veckan har vi repat med orkestern för första gången, och de är fantastiska. Snacka om energipåslag när man hör hur jäkla proffsigt det låter! Dock är inte allt lätt som en plätt; att repa med orkester på scen för första gången är som att börja om från början. Det är ett jäkligt svårt material med musik även under dialoger, och vi som är på scen måste lyssna stenhårt och vara i rätt tajming hela tiden. Utmaningar är kul såklart, men första kvällen vi körde var ganska frusterande. Sedan började det falla på plats dagen efter, och nu tvivlar jag inte alls på att det kommer bli en toppenföreställning!
 
Idag (fredag, en vecka innan officiell premiär), har vi repat andra akten på scen och knölat och trixat för att få ihop det med musiken från orkestern. Nu har även det mesta ljuset kommit upp och det är FANTASTISKT! Jag bara gapade när jag såg det, skulle allvarligt talat kunna sitta och titta på det i timmar. Mer spoilers än så tänker jag inte skriva här, sådeså!
 
 
 
Halva orkestern ungefär. De trängs bakom scen, gud vet hur de får plats med alla notställ och grunkor...
 
 
Kramar och kärlek!
Izabella

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0