Söndag - 5 dagar kvar!

 
Tiden går verkligen fort när man har roligt, nu är det nämligen bara 4 dagar kvar tills smygpremiär och 5 dagar till den riktiga premiären! 
Vi tragglar på som vanligt, och alla är nog minst sagt lite trötta i huvudet. Hela helgen har spenderats på teatern och många börjar bli sjuka och förkylda så vi får alla dela med oss av våra bästa huskurer! Vi börjar hur som helst bli mer och mer samspelta med varandra och med orkestern, vilket är superkul, men imorgon är vi supervärda en sovmorgon.
 
Från och med imorgon kommer vi vara fullt fixade i hår och smink och vi kommer köra på föreställningstid, dvs 19.30, för att få in alla rutiner. Dessutom kommer föreställningen börja fotograferas imorgon! Pepp! 
Det här är verkligen det roligaste en kan göra, vill aldrig sluta! 
 
VI har verkligen tagit "flytta in på teatern" på största allvar. Vi har med oss filtar, madrasser, kaffe te, och en loge är till och med pimpad med ljusslingor! Supermysigt! 
 
 
Och idag var det riktigt soligt och skönt, så vi beslutade oss för att äta vår lunch utomhus (faktiskt första för i år för min del!). Det är lä precis på altanen utanför teatern, så en får ju passa på! Nu hoppas vi dock att våren ska stanna så vi får njuta av fler av dessa stunder.
 
Kramar och kärlek! 
Emma
 
 
 

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0