20/11

Nu är det så att det är mycket saker som händer som jag hade tänkt berätta om! 
 
Våra scenografer är äntligen igång, de har blivit tilldelade karaktärer som ska fixa smink och kostym på och de har dessutom redan börjat fundera en hel del på scenografin. Det kommer bli mycket att göra för dem, men det kommer förhoppningsvis bli väldigt roligt också. Kika in på tibbles teatertreors blogg så kan ni kika lite på hur scenograferna har jobbat med deras produktion, plus se hur det går med teatrarnas slutproduktion också! 
 
Sedan har vi fått stora nyheter angående Tibble Teater. Det är nämligen så att rivningen och ombyggnaden av teatern inte kommer ske förrän i början av juni, och vi kommer ha möjlighet att skjuta på premiären en aning om London approves så att säga. Premiärdatumet hänger alltså löst än så att säga.
 
 
Och nu till vad vi gjorde idag. Vi dansade hela lektionen, så vi är alldeles snart klara med hela koreografin "Du vill ha". Det är så många smådetaljer som ska in här och där, plus att det går galet snabbt. Ingen vila här inte! Det känns hur som helst som att vi är på gång, och alldeles snart ska vi börja lägga akt 2. Det krävs dock en hel del extrarep utöver de 4 timmar rep vi har i veckan för att sätta alla stämmor (det är tonartshöjningar i princip hela tiden i nästan varje låt) och danssteg. Vi jobbar på hårt! 
 
Efter dansrepet stannade Nils, Izabella och jag (Emma) kvar för att repa "Luther på axeln" och "Irland". I "Irland" är det nästan ingen tonartshöjning men Nils får jobba på för att sätta "Luther på axeln" pga alla tonartshöjningar, men det klarar han bra! Skönt är det i alla fall att manus och noter stämmer ihop så det har vi inga problem med.
 
 
 

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0