2/10

Idag så körde vi vidare med miljön på Harvard scenerna. Nu har vi fått lära känna Professor Callahan som alla elever är livrädda för. Även väääldigt specifika elever som sticker ut på sina fina sätt, med det återkommer vi till (vill ju inte spoila något)
Idag var teatern kall som i ett kylskåp så det var ju mysigt att alla hade sina jackor och halsdukar på sig. Fast med scener som är färdigkoreograferade (av vår fina donna till danslärare, Malin) var det ganska skönt att det var kallt så att man inte kände att man svettades ihjäl. Vår energi måste ju som sagt vara på topp heeeela tiden.
 
Vi tjejer började även på en ny scen "Håll dig positiv". Det Anna säger när hon ska börja regisera är "den här är så jävla dålig, jag hatar numret så jävla mycket", men det vi fick fram av Positiv var helt urflippat och asroligt! Numret blev asbra och helt craycray.
Detta var våran reaktion när vi gick igenom scenen. Helt out of controll nummer asså!
Nu känns det som att vi börjar komma igång på riktigt. Idag körde vi igenom det vi har so far. Öppningsnummret är ju bara kaos men det är så kul och vi börjar med energin på topp och lite till. Kommer bli awesome med lite mer kött på benen i scenerna!
 
xoxo Matilda!

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0