26/9

Hej igen! Nu har vi tjatat och tjatat på varandra att någon ska blogga. Men det blev inte så, så nu tog jag (Emma) och Bella saken i egna händer! :)
 
Förra onsdagen hade vi vårt första dansrep på scen. Vi lade koreografi till "Du vill ha", en liten del åtminstonde. Vi lade även större delen av den scenen. Sedan hade vi sångrep med Micke då vi framförallt fokuserade på att sjunga de tre första låtarna på svenska. Till de noter vi får står det bara engelsk text och den svenska finns i manuset, så det gäller att snabbt applicera de svenska texterna till melodierna. Texterna har en tendens att vara lite quirky och töntiga på svenska, men det tycker vi är kul. Sådetså!
 
Scenograf-Jessica var och kollade och fotade för att få inspiration till den kommande scenografin.
Här kommer lite bilder från vårt instagramkonto, legallyblondetibble!
 
 
 
 
 
Igår hade vi inget sångrep eftersom Micke var sjuk, men vi dansade desto mer och lade en helt ny scen. Nu får vi äntligen bekanta oss med lite nya karaktärer, närmare bestämt de bajsnödiga Harvard-studenterna! Dessutom kommer den brutala och obehagliga proffessor Callahan in i bilden.
Vi är nu äntligen klara med formen på "Du vill ha", som är en sjuuuukt lång scen med massa delar. Men vi har en hel del koreografi kvar att lägga på den.
 
Känns väldigt bra att vi kommer framåt och att vi ligger bra till  tidsmässigt. Det här är verkligen sjukt kul! Vi är alla som små energipiller på repetitionerna.
 
 
Puss och kram!
/Emma och Izabella

 
 
 

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0