En Musikal Är En Lök

Hejhopp! 
 
Idag hade vi ännu ett rep i teatern, då vi la form för öppningsnumret i hela musikalen, "Oh my god". Det är ett oerhört energiskt nummer, och allt går fortfortfort. Faktum är att energinivån för just denna musikal verkar vara i taket HELA föreställningen! Tokigt! 
 
Sedan fortsatte vi med "Du vill ha", och repade sång. En annan rolig sak med Legally Blonde är att i stort sett alla låtar slutar med KABLAM! JAZZHANDS! CRAZYCRAZY! KÖRER! Det finns nästan inget nedtaget eller lugnt xD
 
Vi har hur som helst fått klart för oss att en musikal är en lök. Det går inte att repa in vartenda steg, varenda ton och varenda replik vid samma tillfälle. Tänk er att man filar på ett nummer tills det blir perfekt, innan man börjar med nästa. Funkar inte va? Istället är det lager på lager som läggs på, form, koreografi, sång, regi, detaljer, kostym, scenografi osv... Så det är enormt spännande eftersom vi inte nu riktigt vet hur slutresultatet kommer bli. Men så här långt känns det riktigt bra! Lökens skal känns bra. ;) 
 
Ha det så fint!
 
/Bella 

Kommentarer

Här får man gärna lämna en liten kommentar om man vill!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en URL/Bloggadress?

Och... varsågod att kommentera!

Trackback
RSS 2.0